Whatsapp
Tıkla Ara

En Ucuz Entegrasyon Fiyatları

Entegrasyon fiyatları araştırmalarınız için Türkiye’de bulabileceğiniz en geniş ve En Ucuz Entegrasyon Fiyatları Makalesi Burada…

ENTEGRASYON FİYATLARI

Entegrasyon fiyatları birçok Entegratör tarafından farklılık göstermekte olup, sizlerin kullanımı kolay ya da temiz tasarımı olan Entegrasyonlar ile kullanımı daha karışık ama işlevi daha yüksek olan Entegrasyonlar arasında tercih yapmanız ile ortaya çıkmaktadır. Burada daha çok sizin istediğiniz önemlidir denilebilir…

Ancak unutulmamalıdır ki, Entegrasyon fiyatları araması yaparken dikkat etmeniz gereken çok önemli birkaç özellik bulunmaktadır. Bunları sıralayalım,

  1. Entegratör hizmet kalitesi,
  2. Entegrasyon programı işlevselliği,
  3. Entegrasyon programının kullanışlılığı,
  4. Entegratör yorumları ve destek kalitesi,
  5. Entegrasyonun gelişimi ve kendini yenileme sıklığı,
  6. Güncel pazaryerleri uyumu,
  7. Belirgin rekabet kullanım avantajları,
  8. Ürün fiyatı ile performansı arasındaki uyum,
  9. Entegratör Google yorumları,
  10. Sizin öz isteğinizi karşılayabilmesi.

EN UCUZ ENTEGRASYON FİYATLARI

En ucuz Entegrasyon Fiyatı 7.500 TL ile Yazılımer Teknoloji ürünü olan Gentegratör Programıdır. Yukarıda sayılan maddeleri Entegratör firmaları yan yana koyarak kıyaslama yapmanız ve bu kıyaslamanın sonunda performans ve fiyat arasındaki ilişkiyi de göz önünde bulundurup tercih yapmanız gerekmektedir.

ENTEGRATÖRLER

En Ucuz Entegrasyon Fiyatları belki aylık 50 TL ile Aylık 120 TL arasında değişkenlik gösterebilir, ancak bilinmelidir ki, bir malın veya hizmetin fiyatı ne kadar düşükse, kullanıcı belirgin özelliklerden vazgeçmeyi göze almalıdır. Hiçbir aynı mal ya da hizmet ya da bilişimde hiçbir program, ederinden daha düşük fiyata satılmaz. Eğer en kaliteli hizmeti almak istiyorsanız, fiyat ortalaması belli rakamın üzerinde olan yıllık fiyatlı Entegratörler ‘e bakmanızı tavsiye ederiz.

Size şu soruyu soralım, elinizde bir ürün var maliyeti size 100 TL’ ye geliyor. Bu ürünü 90 liraya satar mısınız? Bu konuda reel olup reel davranın. Kimse, para kazanmadığı ürünü düşük fiyata satmaz. Ya da birbiri ile aynı olan iki üründen biri 1000 lira ise diğeri 1200 lira ise arasında fazla fark yoktur ancak biri 1200 lira diğeri 5000 lira ise, lütfen kimse kendisini kandırmasın, siz de biliyorsunuz ki, burada belirgin olan bu fark Entegratörler arasında da net şekilde mevcuttur.

Sayın Entegrasyon fiyatları ‘nı Google üzerinde search etmiş şirket yönetici ve sahipleri, güzel ürün düşük fiyata satılmaz. Bunu kabul edelim ve yolumuza en doğru şekilde devam edelim. Bu nedenle entegrasyon fiyatları araması yaparken fiyat ile performans eğilimine dikkat ediniz. Bir firmada 50 kişilik destek ekibi varken, diğer firmada 3 destek personeli var ise, arada fark olmasın mı? Bize göre doğru karar reel düşünmekten geçer ve bu durumda eğer düzgün ve doğru bir Entegrasyon yaptırmak istiyorsanız, bize göre en yüksek fiyatı olan 3 firmayı yan yana koyun ve yukarıda yazdığımız analizleri yaparak doğru sonuca varın.

En ucuz entegrasyon fiyatları bu sebeplerle aldatıcı olabilir, en ucuza değil de en pahalı 3 ‘lüye kanalize olursanız, yıllarca çalışacak bir entegrasyon ekibi ile devam edersiniz aksi halde Entegrasyon değişimlerinde ürün puanları ve ürün yorumları kaybı yaşamış olan müşterileri dinlemenizi öneririm. Emin olun ki kendilerine 100 bin lira verin düzeltelim bu durumu desek 200 bin lira verelim Allah aşkına düzeltin derlerdi. Neden biliyor musunuz? Çünkü çocuk oyuncağı değildir Entegrasyon bir firmanın bel kemiğini oluşturmaktadır.

Hem de tüm çeşitli entegrasyonlar için bu söz geçerlidir. Bugün bilindik kavramla,

Entegrasyon; farklı birçok interaktif kod yapısının insan beyni için daha kolay anlaşılması ve kullanılması için tasarlanmış olan birlikte çalışma prensiplerinin yazılıma dökülerek, daha kullanışlı ve beraber çalışır duruma getirilmesi anlamına gelir.

Bu işlev uygulamada APİ Bağlantıları dediğimiz program altyapılarının açık kodlama yapısına uyarlanarak Entegre bir yapıya bürünmesi ve beraber çalışmasının sağlanması ile gerçekleşir. Buna da APİ Entegrasyonu adı verilmektedir.

ENTEGRASYON MODELLERİ

Entegrasyon fiyatları ‘nı ararken bir de Entegrasyon Modelleri ‘ne de bakmanızı tavsiye ederiz. Çünkü 2 taraflı Entegrasyon bulunmaktadır. Sizler daha çok Pazaryerlerine veri gönderen entegrasyonu tanıyorsunuz bu konuda birçok firma birçok Entegrasyon programı yaparak sizlerin pazaryerlerine ürünlerinizi göndermenizi ve muhasebe stoklarınızdan düşmesini sağlamakta iken bu veri gönderimi yapılan entegrasyon anlamına gelmektedir. Ancak en önemli işlev bu değildir. Bugün sayısı 30’un üzerinde Entegrasyon yapan şirket bulunmaktadır ancak bu tek taraflı veri gönderimi yapan entegrasyondur.

En ucuz entegrasyon fiyatı ‘nı belki burada bulabilirsiniz. Ancak gözden kaçırmamanız gereken bir diğer Entegrasyon biçimi de veri gönderimi ’nin aksine veri çekimi yapan Entegrasyon modeli ‘dir. Bu Entegrasyon modeli ‘ne;

GENTEGRASYON

Gentegrasyon ismi verilmektedir. Peki nedir bu Gentegrasyon? Ne işe yarar ne yapar ve nasıl kullanılır?

Sayfamızın en önemli noktasına geldik diyebiliriz. E Ticarette yeni trend 2020 Analiz Entegrasyon Programı – Yeni Nesil Analiz Entegrasyonu olarak ‘da bilinen bu Entegrasyon Modeli günümüzün 2020 ve sonrası için, E Ticaret satış yükseltme sağlamak isteyen tüm müşterilerin edinmesi gereken veri analizi ve veri çekimi yapan Entegrasyon Modeli ‘dir.

Gentegrasyon Nedir ve Ne işe Yarar?

Türkiye ‘de yayın süresi 2019 Aralık sonu olan projede Yazılımer Teknoloji tarafından piyasaya sürülen aynı zamanda Türkiye’de bulunan tüm E Ticaret Yöneticilerinin dikkatini çeken , Yapay Zeka ile Big Data ‘yı birbirine bağlayan ilk Türk yazılımı’dır. 2020 yılı için en iyi E Ticaret Programı Adayı olarak gösterilmektedir…

Gentegrasyon Programı ‘nın Temel Amacı Nedir?

Gentegrasyon programının temel amacı; Google ile N11GittigidiyorHepsiburada ve Trendyol hatta Amazon verilerini birbirine bağlanarak, APİ sistem üst geliştirmeleriyle birlikte, Pazarlama faaliyetlerinizi ve Pazarlama giderlerinizi % 100 ‘e kadar azaltarak, e ticaret kazancı ‘nızı % 100 ila % 500 arası arttırmaktır. Temel amaç olarak veri analizi hesaplamaları ile birlikte Google analizlerini – Sosyal Medya analizlerini – Pazaryerleri analizlerini ayrıca Web Sitesi analizlerini birbirine bağlamak olarak söylenebilir.

Gentegrasyon Programı, Bilinçli E Ticaret yapmak isteyen tüm E Ticaret müşterileri için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Programın Demosunu mutlaka yaptırmanızı ve program anlatımını kesinlikle almanızı tavsiye etmekteyiz.

Gentegrasyon programı, siz E Ticaret firmalarının, E Ticaret yapmasını hayli kolaylaştıran muhteşem bir analiz entegrasyon programı ‘dır. Öyle ki;

  1. Gentegrasyon Google reklamlarınızın verilerini birbirine bağlar ve mantıklı çıkarımlar ile sizlerin Google üzerinde doğru Reklam stratejileri ile hareket etmenizi sağlayarak, negatif etkili veya etkisiz sayılan reklamlarınızı ve ürünlerinizi görerek piyasaya hakim olmanızı ve daha az Google Reklam Bedeli ile daha fazla satış ve kazanç oranına ulaşmanızı sağlar bu da demek oluyor ki reklam maliyetlerinizi düşürür ve satışlarınızı arttırır.
  2. Günlük, aylık, yıllık Google reklam ücretleri para kayıplarınızın önüne geçerek maliyet avantajı sağlar ve bu maliyet avantajını doğru ürünlere yatırarak çok daha verimli bir satış hacmini oluşturtur. Maliyetlerinizin yüzde 50 azalıp kazanç ve dolayısı ile satışlarınızın 2 kat arttığını bir düşünün…
  3. Satış analizleri yapar ve sizlerin yerine pazaryerleri içerisinde satılacak doğru ürünlerin araştırmasını yaparak akıllı yapay zeka teknolojisi ile sizlerin doğru ürünlerde ön plana çıkmanızı sağlar. Böylece Pazaryeri satışlarınızı da maksimum arttırarak sizlere satış ve kazanç avantajı sağlamış olur.
  4. N11 ve Gittigidiyor ‘da reklam stratejilerinizi veri analizleri ile ortaya koyarak, bilinçli biçimde hangi ürünlere hangi günlerde ve kategori analizleri ile birlikte nereye reklam vermeniz gerektiğini size söyleyecek olan big data analizli yapay zeka teknolojisine sahiptir.
  5. Kendi Web sitenizde veya sitelerinizde, pazaryeri satışlarına, Google reklam geri dönüşüm ‘lerine, Sosyal Medya geri dönüşüm verilerinize ve gün saat kişi demografi analizlerine bakarak, ana sayfa slider veya ana sayfa yapınıza, hangi ürünleri koyup hangi ürünlerde stok tutmanız ve hangilerinde stok tutmamanız gerektiğini sizlere söyler.
  6. Türkiye’nin hangi ilinde, hangi bölgesinde, hangi saatte ve hangi ürünlere, tek tek nasıl ve ne kadarlık bir reklam vereceğinizi, ortalama kazanç geri dönüşüm tahminleri ile birlikte sizlere söyler.
  7. Hangi saatlerde hangi günlerde hangi Pazaryeri ‘ne veya Web site ‘nizin hangi kategorisine yatırım yapmanız gerektiğini sizlere göstererek, ön analiz ve tahminleme ile birlikte yorum yapar. İstatisitiki olarak tahmin yüzdesi ciddi bir yüzdelik katsayıya sahiptir.
  8. Hangi ürün ve ürün kategorilerinde sürekli ve güncel stok tutmanız gerektiğini ya da boş stok olan ürünleri bir daha almamanız gerektiğini sizlere söyleyerek, gelecek satış tahminleri ve ürün satış analizi botu ile hangi ürünü satmanız gerektiğini hangi ürünü de satmamanız gerektiğini size söyleyecek olan yapay zeka teknolojisine sahiptir.
  9. Pazaryerleri ‘nde veya sitenizde sattığınız ürünlerin; ortalama hangi fiyatlardan daha iyi satıldığını veya satılabileceğini sizlere göstererek rekabette kendinizi nasıl konumlandırmanız gerektiğini sizlere apaçık şekilde gösterir.
  10. Programın içinde Hepsiburada iade takip programı, N11 iade takip programı, Gittigidiyor iade takip programı ve Trendyol iade takip programı ‘nı da bulabileceksiniz. Bu sayede tüm pazaryerlerinden iadelerinizin güncel durumlarını veritabanı kaydı olarak gün hafta ay ve yıllık şekilde görebilecek, Hepsiburada iade takip programı olarak da kullanabileceğiniz muhteşem bir ek özellik ile yapıyı daha güzel biçimde kullanabileceksiniz.
  11. Yıllık yatırımlarınızı düşündüğünüzde, hem tüm yatırım maliyetlerinizi azaltacak hem dem kazancınızı maksimum düzeyde arttıracaktır. Yatırım maliyetlerinizin Bilinçli E Ticaret Teknolojisi Gentegrasyon ile % 50 azaldığını ve satışlarınızın % 100 arttığını bir düşünün…
  12. Ürün özelliklerinden biri de Sosyal Medya Reklam Siz, firmanız için, hangi sosyal medya kanalına hangi şekilde ve hangi ürünlere reklam vermeniz gerektiğini henüz bilmiyorsunuz, peki E Ticaret Analiz Entegrasyon Programımız Gentegrasyon size bunu da söylerse ve siz Sosyal Medyaya hangi ürünler için reklam yapmanız gerektiğini geri dönüşümü de dahil şekilde takip edebilirseniz bir düşünsenize nasıl bir satış hacmi artışı yakalarsınız?
  13. Gentegrasyon Analiz Programı, size temel e ticaret stratejinizi oluşturtarak, kısa orta ve uzun vadede direkt ürün takibi ve ürün bazlı satış ve maliyet takibi yapmaktadır.
  14. Programa yeni eklenilen bir özellik de e ticaret kazanç analizi ‘dir. Bu ek özellikte, sizler sadece xml ile Gentegrasyon içerişine ürün maliyetleri ‘nizi giriyorsunuz, Gentegrasyon ise, pazaryerlerinden ve sitenizden satmış olduğunuz tüm ürünlerin tek tek maliyet, pazaryeri komisyonu, e ticaret ürün alış vergisi ve ürün satış vergisi kalemlerini de hesaba katarak tam ve net bir karlılık analizi yapıyor. Ayrıca sizlere ne kadar kazanç sağladığınızı; ürün ürün, gün gün ve hafta hafta ile ay ay gösteriyor. Dilerseniz aylar arasında veya haftalar ya da günler arasında kıyaslama da yapabiliyorsunuz. Böylece e ticaret ürün satış analizi ‘ni ve sisteminizin satış analizleri ‘ni raporlar halinde görebiliyorsunuz.

Yukarıda anlatılan özellikler de çift taraflı Entegrasyon olan Yeni Nesil Entegrasyon Programı Gentegrasyon ‘un sağladığı avantajlardan sadece birkaç tanesidir. Bu noktada Gentegrasyon programını kullanan tüm şirketler ve ekipler onlarca saat harcadıkları raporlamaları tek bir tık ile görebilecek ve şirket sahipleri firma e ticaret stratejileri ‘ni buna göre belirleyebileceklerdir. Firma sahibine sunulan bu şekilde bir rapor, şirketinizin satışlarını kazançlarını ve cirolarını arttıracak ve raporlama kolaylığı da cabası olarak iş zaman yükünüzü azaltacaktır.

Anlatılan bilgiler ışığında, en ucuz entegrasyon fiyatları konusunda makalemizin başında da bahsettiğimiz üzere, tercihlerinizi doğru yapmanız önem taşımaktayken, Gentegrasyon programı artık hayati bir önem taşımaktadır.

Konu Hakkında mutlaka demo alınız…